8 Wujud Spons Cuci Mobil
  • 8 Wujud Spons Cuci Mobil8 Wujud Spons Cuci Mobil
  • 8 Wujud Spons Cuci Mobil8 Wujud Spons Cuci Mobil
  • 8 Wujud Spons Cuci Mobil8 Wujud Spons Cuci Mobil
  • 8 Wujud Spons Cuci Mobil8 Wujud Spons Cuci Mobil

8 Wujud Spons Cuci Mobil

Spons Cuci Mobil 8 Bentuk iki gampang kanggo ngresiki lan dekontaminasi, kanthi panyerepan banyu sing apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

8 Wujud Spons Cuci Mobil


1. Pengenalan produk

Spons Cuci Mobil 8 Bentuk iki gampang kanggo ngresiki lan dekontaminasi, kanthi panyerepan banyu sing apik.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng barang

8 Wujud Spons Cuci Mobil

Merk

Aite

Bahan

Microfiber

warna

Customized

Ukuran

22x11x6cm

Bobot

60-100 g / bêsik.

Kemasan

tas OPP utawa Customized

Panganggone

Cuci Mobil

OEM & ODM

Sugeng rawuh

wektu pangiriman

35-40 dina

MOQ

5000 pcs

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Spons Cuci Mobil 8 Bentuk alus lan awet, gampang mbusak smudge, reged lan lenga. Aman digunakake, ngresiki permukaan tanpa goresan. Printing kain lan logo kabeh minangka perlindungan lingkungan.


4. Detail Produk

Bahan microfiber alus, nyaman lan awet cocok kanggo ngumbah mobil Multi-fungsi.


5. Kualifikasi produk

Kabeh kain kita digawe saka bahan sing ramah lingkungan, Ing sawetoro wektu, pabrik kita wis lulus sertifikat BSCI


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Biasane wektu ngirim kita yaiku 35-40 dina. Transportasi laut lan udhara kasedhiya.


7. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

A: Pabrik


Q: Bisa njaluk sampel gratis?

A: Ya, kita bakal ngirim menyang sampeyan ing 2 dina.


Q: Apa MOQ sampeyan?

A:Yen sampeyan milih ukuran lan warna, 200pcs ok.


Q: Apa kemasan produk sampeyan?

A: Kanthi packing pabrik kita, amarga kita bisa nampa OEM.


P: Apa wektu pangiriman sampeyan?

A: Biasane 30-45 dina.


P: Apa sampeyan mriksa produk rampung?

A: Ya, saben langkah produksi lan produk rampung bakal metu pengawasan dening departemen QC sadurunge dikirim.



Hot Tags: Spons Cuci Mobil 8 Bentuk, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Murah, Fashion, Kualitas, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.