Ngarep > Produk > Paket Cuci Mobil > Paket Cuci Mobil Kab > Perlengkapan Cuci Mobil
Perlengkapan Cuci Mobil
  • Perlengkapan Cuci MobilPerlengkapan Cuci Mobil
  • Perlengkapan Cuci MobilPerlengkapan Cuci Mobil
  • Perlengkapan Cuci MobilPerlengkapan Cuci Mobil
  • Perlengkapan Cuci MobilPerlengkapan Cuci Mobil
  • Perlengkapan Cuci MobilPerlengkapan Cuci Mobil

Perlengkapan Cuci Mobil

Isi Supplies Car Wash bisa bebas digabungake, lan biasane kasusun saka sarung tangan ngumbah mobil, andhuk ngumbah mobil, ember lipat, squeegee lan liya-liyane. PVC tas packing, gampang kanggo nindakake. Cocog kanggo lelungan kulawarga, sampeyan bisa ngresiki mobil kapan wae.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Perlengkapan Cuci Mobil


1. Pengenalan produk

Isi sakaPerlengkapan Cuci Mobilbisa digabungake kanthi bebas, lan biasane kalebu sarung tangan cuci mobil, handuk cuci mobil, ember lipat, squeegee lan liya-liyane.

PVC tas packing, gampang kanggo nindakake. Cocog kanggo lelungan kulawarga, sampeyan bisa ngresiki mobil kapan wae.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng barang

Perlengkapan Cuci Mobil                                    

Merk

Aite

Bahan

Microfiber

warna

Customized

Ukuran

Customized

Bobot

200g-800g / set

Kemasan

tas PVC utawa Customized

Panganggone

Cuci Mobil

OEM & ODM

Sugeng rawuh

wektu pangiriman

35-40 dina

MOQ

5000 Set


3. Fitur Produk lan Aplikasi

ProfesionalPerlengkapan Cuci Mobil, bisa digabungake produk cuci mobil kanthi bebas.

Sampurna kanggo lelungan kulawarga. Ngirit dhuwit lan gaweyan.


4. Detail Produk

Bahan microfiber alus, nyaman lan awet. cocok kanggo cuci mobil multi-fungsi.

Isine :

Handuk Microfiber x 1 pc

Handuk kaca x 1 pc

Chenille Sponge x 1 pc

tas PVC x 1 pc


5. Kualifikasi produk

Kabeh kain kita digawe saka bahan sing ramah lingkungan, Ing sawetoro wektu, pabrik kita wis lulus sertifikat BSCI



6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Biasane wektu ngirim kita yaiku 35-40 dina. Transportasi laut lan udhara kasedhiya.


7. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

A: Pabrik

Q: Bisa njaluk sampel gratis?

A: Ya, kita bakal ngirim menyang sampeyan ing 2 dina.

Q: Apa MOQ sampeyan?

A: Yen sampeyan milih ukuran lan werna, 200pcs iku ok.

Q: Apa kemasan produk sampeyan?

A: Kanthi packing pabrik kita, amarga kita bisa nampa OEM.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?

A: Biasane 30-45 dina.

Q: Apa sampeyan mriksa produk rampung?

A: Ya, saben langkah produksi lan produk rampung bakal metu pengawasan dening departemen QC sadurunge kapal.



Hot Tags: Persediaan Cuci Mobil, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Made in China, Murah, Fashion, Kualitas, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.