Ngarep > Produk > Handuk Multifungsi > Handuk Multifungsi Cuci Mobil > Andhuk Cuci Mobil Ultra-nyerep
Andhuk Cuci Mobil Ultra-nyerep
  • Andhuk Cuci Mobil Ultra-nyerepAndhuk Cuci Mobil Ultra-nyerep
  • Andhuk Cuci Mobil Ultra-nyerepAndhuk Cuci Mobil Ultra-nyerep
  • Andhuk Cuci Mobil Ultra-nyerepAndhuk Cuci Mobil Ultra-nyerep
  • Andhuk Cuci Mobil Ultra-nyerepAndhuk Cuci Mobil Ultra-nyerep

Andhuk Cuci Mobil Ultra-nyerep

Andhuk Cuci Mobil Ultra-absorbent, China 40x40cm andhuk microfiber super alus lan absorbent, iku microfiber Highly efektif njupuk bledug, lebu lan rereget. Resik, garing, lan polish, iku gampang kanggo streak free sumunar ing kendaraan, omah, hotel utawa kantor. Bisa dikemas 5PKS ing tas.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Cleaning Towel Ultra-absorbent Car Wash Towel Pambuka

Anduk pembersih microfiber pabrik paling apik digunakake kanggo kabeh mobil, otomotif, garasi, rumah tangga, pawon, jedhing, komersial, reresik sing gegandhengan karo tugas.

Digunakake kanggo ngumbah, ngusap, garing, rincian, polishing, bledug, interior lan njaba kendaraan.


  1. Aja wisuh nganggo banyu sing luwih dhuwur tinimbang 40â
  2. Aja nggunakake pelembut kain, pemutih, lembaran pengering.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng barang

Andhuk Cuci Mobil Ultra-nyerep

Merk

Aite

Bahan

Microfiber

warna

Customized

Ukuran

30X30CM / 40X40CM etc.

Bobot

36g / 64g

Kemasan

tas OPP utawa Customized

Panganggone

Cuci Mobil

OEM & ODM

Sugeng rawuh

wektu pangiriman

35-40 dina

MOQ

5000 pcs

 

3. Fitur andhuk resik lan aplikasi

Andhuk microfiber bisa digunakake ing akeh skenario ï¼

Dekorasi interior lan eksterior mobil
Reresik omah
Reresik lantai, meja lsp
Reresik kaca

4. Rincian Kain Resik

Bahan microfiber alus, nyaman lan awet. cocok kanggo cuci mobil multi-fungsi.

5. Kualifikasi produk

Kabeh kain kita digawe saka bahan sing ramah lingkungan, Ing sawetoro wektu, pabrik kita wis lulus sertifikat BSCI


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Biasane wektu ngirim kita yaiku 35-40 dina. Transportasi laut lan udhara kasedhiya.


7. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

A: Pabrik

Q: Bisa njaluk sampel gratis?

A: Ya, kita bakal ngirim menyang sampeyan ing 2 dina.

Q: Apa MOQ sampeyan?

A: Yen sampeyan milih ukuran lan werna, 200pcs iku ok.

Q: Apa kemasan produk sampeyan?

A: Kanthi packing pabrik kita, amarga kita bisa nampa OEM.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?

A: Biasane 30-45 dina.

Q: Apa sampeyan mriksa produk rampung?

A: Ya, saben langkah produksi lan produk rampung bakal metu pengawasan dening departemen QC sadurunge kapal.



Hot Tags: Towel Cuci Mobil Ultra-absorbent, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Made in China, Murah, Fashion, Kualitas, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.