Ngarep > Produk > Handuk Multifungsi > Handuk Multifungsi Kaca Bersih > Waffle Towel Kanggo Cuci Mobil
Waffle Towel Kanggo Cuci Mobil
  • Waffle Towel Kanggo Cuci MobilWaffle Towel Kanggo Cuci Mobil
  • Waffle Towel Kanggo Cuci MobilWaffle Towel Kanggo Cuci Mobil
  • Waffle Towel Kanggo Cuci MobilWaffle Towel Kanggo Cuci Mobil

Waffle Towel Kanggo Cuci Mobil

Towel Waffle kanggo Cuci Mobil iki gampang di resiki lan didekontaminasi, kanthi daya reresik sing apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Waffle Towel Kanggo Cuci Mobil


1. Pengenalan produk

Towel Waffle kanggo Cuci Mobil iki gampang di resiki lan didekontaminasi, kanthi daya reresik sing apik.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng barang

Waffle Towel Kanggo Cuci Mobil

Merk

Aite

Bahan

Microfiber

warna

Customized

Ukuran

40x40cm

Bobot

48g

Kemasan

tas OPP utawa Customized

Panganggone

Cuci Mobil

OEM & ODM

Sugeng rawuh

wektu pangiriman

35-40 dina

MOQ

5000 pcs


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Towel Waffle Kanggo Cuci Mobil alus lan awet, gampang mbusak smudges, reged lan lenga. Aman digunakake, ngresiki permukaan tanpa goresan. Printing kain lan logo kabeh minangka perlindungan lingkungan.


4. Detail Produk

Bahan microfiber alus, nyaman lan awet. cocok kanggo cuci mobil multi-fungsi.

5. Kualifikasi produk

Kabeh kain kita digawe saka bahan sing ramah lingkungan, Ing sawetoro wektu, pabrik kita wis lulus sertifikat BSCI


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Biasane wektu ngirim kita yaiku 35-40 dina. Transportasi laut lan udhara kasedhiya.


7. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

A: Pabrik

Q: Bisa njaluk sampel gratis?

A: Ya, kita bakal ngirim menyang sampeyan ing 2 dina.

Q: Apa MOQ sampeyan?

A: Yen sampeyan milih ukuran lan werna, 200pcs iku ok.

Q: Apa kemasan produk sampeyan?

A: Kanthi packing pabrik kita, amarga kita bisa nampa OEM.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?

A: Biasane 30-45 dina.

P: Apa sampeyan mriksa produk rampung?

A: Ya, saben langkah produksi lan produk rampung bakal metu pengawasan dening departemen QC sadurunge dikirim.



Hot Tags: Towel Waffle Kanggo Cuci Mobil , Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Murah, Fashion, Kualitas, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.